Στον "αέρα" το ντέρμπι (Πληροφορίες)

Προκύπτει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του ντέρμπι BetOnAlfa ΑΕΛ-Sabbianco Απόλλων για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών. 

Το πρόβλημα που υπάρχει έχει να κάνει με το θέμα αδειοδότησης του "Νίκος Σολομωνίδης". Από πλευράς BetOnAlfa ΑΕΛ παρουσιάζονται ιδιαίτερα χολωμένοι με την όλη κατάσταση αφού έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει την άδεια το "Νίκος Σολομωνίδης" και αυτό που απομένει είναι ένα έγγραφο το οποίο όμως δεν έχει να κάνει με την ΑΕΛ. 

Έχει τεθεί θέμα από την Αστυνομία αλλά και από τον Απόλλωνα

Η Αστυνομία έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία μέσω της οποίας εξέφρασε τη διαφωνίας της όπως διεξαχθεί ένας αγώνας υψηλού κινδύνου σε μη αδειοδοτημένο γήπεδο.

Οι του Απόλλωνα υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να γίνουν όλα νόμιμα, αφού θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. 

Η επιστολή και η απάντηση

Η ΑΕΛ με επιστολή που έστειλε στον Απόλλωνα εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, με τους "γαλάζιους" να απαντούν στους "γαλαζοκίτρινους" ότι η Αστυνομία θα πρέπει να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σύσκεψη...

Θα υπάρξει απόψε (19:00) σύσκεψη ανάμεσα στα τέσσερα μεγάλα σωματεία της πετόσφαιρας γυναικών δηλαδή, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Ανόρθωσης ώστε να αποφασιστεί το τι θα γίνει γενικότερα με όλα τα γήπεδα. 

Επίσης απόψε θα παρθεί οριστική απόφαση όσο αφορά τη διεξαγωγή του ντέρμπι της Λεμεσού ή όχι. 

Υπάρχει σενάριο να αναβληθεί ολόκληρη η 2η αγωνιστική.

Στην ΑΕΛ πάντως σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε παρουσιάζονται πανέτοιμοι να ζητήσουν αναβολή του ντέρμπι αλλά και των επόμενων εντός έδρας αγώνων της ομάδας μέχρι να βρεθεί λύση στο όλο ζήτημα.