Εύκολη πρόκριση για την ΑΕΛ (βίντεο)

Χωρις να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα φούτσαλ της ΑΕΛ πήρε την πρόκριση στους 8 του κυπελλου επικρατώντας με 5-2 του Εθνικού Λατσιών.

Η σχετική ενημέρωση:

Η ομάδα μας χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα πήρε την νίκη πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου με 5-2 απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Εθνικού Λατσιών.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 4-0 κάνοντας ένα δυνατό ξεκίνημα τα πρώτα 12 λεπτά με σκόρερ τους Hugo Ramada Martins (1′), Νικόλα Τσακανιά (2′ και 12′) και Ρονίνιο (8′). Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με τον Χρίστο Βασιλείου σε 4-1.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Νικόλα Φιλίππου σε 4-2 και έπειτα η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς όπου και ακολούθησε ένα κρεσέντο με πολλές χαμένες ευκαιρίες οι οποίες κατέληξαν 4 φορές στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα που στάθηκε εμπόδιο στους φουτσαλιστές μας να διευρύνουν περισσότερο το δείκτη του σκορ. Ο Fabio Aguiar στο 33′ βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα και έγραψε το 5-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Fabio Aguiar καταγράφει ένα απίστευτο στατιστικό μέχρι τώρα αφού σκόραρε στα 5 συνολικά επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και στο Κύπελλο και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Δείτε πιο κάτω τα στιγμιότυπα της χθεσινής νίκης πρόκρισης

 

Με βάση την επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ οι προημιτελικοί κυπέλλου θα είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν την Δευτέρα  28 Νοεμβρίου. Η κλήρωση αναμένεται να γίνει περί τα μέσα Νοεμβρίου. Στους 8 έχουν προκριθεί οι ομαδες ΑΕΚ Λάρνακας, Ανόρθωση, Αποέλ, Ομόνοια-Αραράτ, Ελπίδα Αστρομερίτη, ΑΜΕΚ Καψάλου και Δ.Χριστοδούλου Δερύνειας.

Επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας για το πρωτάθλημα είναι στις 10 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Δ.Χριστοδούλου Δερύνειας. Η διακοπή οφείλεται λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών Futsal ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει φιλικά εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Μολδαβίας.

Στην επίσημη προετοιμασία συμμετέχουν και 4 φουτσαλιστές μας, οι Άγγελος Περικλέους, Νικόλας Τσακανιάς, Παναγιώτης Στεργιόπουλος και Νίκος Χατζηγεωργίου.
Η διακοπή λόγω Εθνικής προσφέρεται για την ομάδα μας, την οποία βρίσκει στην 1η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς έχοντας το απόλυτο των νικών με 5 ισάριθμες νίκες και με την χθεσινή νίκη βρίσκεται στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο στόχος για την κάτακτηση ενός εκ των 2 τίτλων είναι πλέον ορατός και εφικτός και η Διοίκηση της Danoi ΑΕΛ Futsal καλεί τον Αελίστα να αγκαλιάσει περισσότερο αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται την φετινή χρονιά στο να ανεβεί η ομάδα μας επίπεδο αλλά και να φτάσει στην κορυφή του Κυπριακού Futsal που θα της δώσει και την προοπτική για Ευρωπαϊκές διακρίσεις.
Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται εκδηλώσεις στήριξης της ομάδας αλλά και προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας.