«Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για ΚΑΝΕΝΑ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ όπου καλεί τον κόσμο συσπείρωση. Παράλληλα τοποθετείται  για το θέμα που δημιουργήθηκε με την αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών.

‘’Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στο τελευταίο της παιχνίδι, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα, γεγονός που τη διατηρεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, προκαλώντας παράλληλα άγχος στους αντιπάλους της.

Όλοι το γνωρίζουν πως το μεγαλύτερο όπλο της Α.Ε.Λ είναι ο τεράστιος κόσμος της, που την ακολουθεί παντού πιστά, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς δικαιολογίες! Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε τους απανταχού ΑΕΛΙΣΤΕΣ, να τους σηκώσουμε από τους καναπέδες και να τους υπενθυμίσουμε το καθήκον τους! Τώρα είναι που πρέπει να σταθούμε στο πλάι της αγαπημένης μας ομάδας για να της δώσουμε την απαραίτητη δυναμική και ώθηση για την δύσκολη συνέχεια!

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για ΚΑΝΕΝΑ!

Καλούμε σε ΓΕΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ολόκληρο το κίτρινο λαό! Ξεσηκώνουμε και τον τελευταίο ΑΕΛΙΣΤΑ και συσπειρωνόμαστε όλοι, για να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα την Αθλητική Ένωση Λεμεσού! Οι ποδοσφαιριστές μας το χρειάζονται και το αξίζουν. Αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΖ στο Τσίρειο στάδιο, γεμίζουμε την ανατολική εξέδρα και σπρώχνουμε την ομάδα μας σε ακόμη μια επιτυχία.

Όσων αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε και προκάλεσε την αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών εμείς έχουμε να πούμε το εξής: Όποια μέσα και να χρησιμοποιήσουν, όση καθυστέρηση κι αν προκαλέσουν, πάλι θα χάσουν. Όπως χάνουν πάντα από την ημέρα της ίδρυσης τους! Και στο τέλος, η Βασίλισσα θα επιστρέψει και πάλι στον θρόνο της!

-ΣΠΑΣΤΕ την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, τα πέταλα να ναι ΚΟΛΑΣΗ!

-ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

Υ.Γ. Την Τρίτη 1\11 στις 7:30 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο οίκημα μας στον Εναέριο.
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989’’