Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΖ

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΖ (Κυριακή 30/10) θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Πάμπος Χριστοδούλου δύσκολα θα έχει στη διάθεση του τον Ντόσα Τζούνιορ, τον Ντανίλο Μπουένο και τον Χάρη Κυριακου. Ένα μικρό πρόβλημα με τον Γιώργο Γεωργιάδη ξεπεράστηκε και ο ποδοσφαιριστής ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες μέρες με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Το κάλεσμα στον κόσμο

"Ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής είναι και αυτός πολύ σημαντικός. Εύκολοι αγώνες δεν υπάρχουν γι' αυτό η Διοίκηση της ΑΕΛ θέλει για άλλη μια φορά να καλέσει τον κόσμο όπως προσέλθει μαζικά στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.

Εισιτήρια θα προπωλούνται αύριο Σάββατο (29/10) από την μπουτίκ της ΑΕΛ η οποία θα είναι ανοιχτή από τις εννέα το πρωί μέχρι τις μία το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση αποφάσισε όπως κατεβάσει την τιμή του εισιτηρίου από 15 ευρώ το κανονικό και 12 ευρώ το μαθητικό σε 10 Ευρώ γενική είσοδο! Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου από την μπουτίκ ή από τα ταμεία του γηπέδου είναι η επίδειξη της κάρτας του προγράμματος "Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ"!".