Πάει για την πρώτη φορά...

Αποτελεί μέλος της ΑΕΛ από τη σεζόν 2014/15 και είναι σταθερά... βασικός. Ο Βαλεντίνος Σιέλης μετρά συνολικά 55 συμμετοχές με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα όμως δεν είναι αυτό το αξιοπρόσεκτο.

Αξιοπρόσεκτο είνια το γεγονός ότι κάθε σεζόν πετυχαίνει και ένα τέρμα με τη φανέλα της Λεμεσιανής ομάδας. Έχει πετύχει μέχρι στιγμής τρία γκολ στο πρωτάθλημα και μαζί με ακόμα ένα στο κύπελλο (στον τελικό με το ΑΠΟΕΛ) είναι τα μοναδικά που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Σκόραρε απέναντι σε Σαλαμίνα (2014/15 και φέτος) και Ερμή (2015/16). Θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ στο παιχνίδι με τον Άρη όμως ο βοηθός λανθασμένα ακύρωσε το γκολ του αφού δεν ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Βαλεντίνος ξεκίνησε από το ΘΟΪ τη σεζόν 2008/09 όπου μέτρησε 3 συμμετοχές. Μετά μετακόμισε στην Ανόρθωση τη σεζόν 2009/10 όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Εκεί κατέγραψε 62 συμμετοχές χωρίς γκολ.

Φέτος πέτυχε νωρίς το πρώτο του γκολ και πιθανότατα για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα σκοράρει πάνω από ένα τέρμα στο πρωτάθλημα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ (κλικ στη φωτογραφία)