"Δεν είναι κρυφό ότι δεν είμαστε σταθεροί στα 90 λεπτά..."

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Άρη για τον θεσμό του Κυπέλλου, ο προπονητής της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου ανέφερε...

"Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Η ΑΕΛ έχει όλα τα παιχνίδια της ντέρμπι, είτε υψηλών προδιαγραφών είτε με πιο μικρές ομάδες. Δεν είναι κρυφό ότι δεν είμαστε σταθεροί στα 90 λεπτά μας. Είναι λογικό κάποια παιδιά να είναι κουρασμένα και κάποια παιδιά που ήρθαν τώρα να μην έχουν τις δυνάμεις. Μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση θα έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να την διαχειριστούμε όπως πρέπει.

Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αν και ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του για να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα. Ανοιχτήκαμε, κρατούσαμε μπάλα και είχαμε τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε πιο γρήγορα. Ήταν σημαντική η στιγμή του δεύτερου γκολ. Στο τέλος με το 2-0, έχει τελειώσει για εμάς το πρώτο ημίχρονο. Στις 25 του μήνα θα έχουμε το δεύτερο μέρος και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να προκριθούμε. Από σήμερα τελειώνει το παιχνίδι και σκεφτόμαστε μόνο την Ανόρθωση. Ευχαριστούμε τν λιγοστό κόσμο που ήρθε, είναι δύσκολο χειμώνα η ώρα 19:00 να έρθει κόσμος στο γήπεδο και ας το δουν οι αρμόδιοι".

Το ρεπορτάζ του Άρη - ΑΕΛ είναι προσφορά της Bet on Alfa