Άργησε… ο Πίτι

Απογοήτευση επικρατεί στην ΑΕΛ, αφού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε μακριά από τη νίκη.

Απέναντι στην αποδεκατισμένη Ανόρθωση, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου ήταν το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο αν εξαιρέσουμε το τελευταίο 15λεπτο, από κει και πέρα δεν μπόρεσε να δείξει την ανωτερότητά της. 

Ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, η ΑΕΛ ήταν πολύ μέτρια. Λίγες καλές στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία ενώ σε 3-4 περιπτώσεις η Ανόρθωση μπορούσε να σκοράρει.

Με την είσοδο του Πίτι στο 75΄ ανέβηκε η ΑΕΛ και πίεσε πολύ. Ίσως, αν αγωνιζόταν για περισσότερη ώρα ο Ισπανός άσος, να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η δική μας άποψη είναι ότι από τη μέση και μπροστά ο Πίτι είναι ότι καλύτερο διαθέτει το γαλαζοκίτρινο ρόστερ.

Επηρέασε την ομάδα και η αναγκαστική αλλαγή του Σόουζα. Μέσα στις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε περισσότερα για τον τραυματισμό του.

Η συνέχεια...

Τίποτα δεν χάθηκε για την ΑΕΛ. Το -5 από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και το -4 από την ΑΕΚ δεν λέει πολλά πράγματα. Η ΑΕΛ παραμένει εντός στόχων. Όμως, επιβάλλεται να ανεβάσει ξανά την απόδοσή της και να κάνει ένα νικηφόρο σερί. Αν όχι, κινδυνεύει να πέσει πιο κάτω...