"Δεν θα αφήσουμε καμιά αποχώρηση να μας επηρεάσει!"

Ο Συ.Φ.ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά τις δύο συνεχόμενες απώλειες και τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

"Μπορεί το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα να επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας μας, αλλά χρέος όλων μας είναι να αντιστρέψουμε την κατάσταση για να επανέλθει η Α.Ε.Λ στον δρόμο των επιτυχιών.

Η στήριξη μας στην ομάδα είναι δεδομένη, αλλά παράλληλα απαιτούμε από τους αρμόδιους να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που έχουν αναλάβει και να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε σε όλους πως με ομαδική δουλειά και ενότητα μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Γιατί να μην το κάνουμε και τώρα;

Η Α.Ε.Λ δεν βασιζόταν και δεν κολλούσε ποτέ σε συγκεκριμένα πρόσωπα και δεν θα αφήσουμε καμιά αποχώρηση να μας επηρεάσει! Την Κυριακή έχουμε παιχνίδι και πρέπει να ανασυνταχθούμε για να πάμε να φέρουμε το τρίποντο στη Λεμεσό! Κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό!

Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κλείσουν το στόμα σε όλους τους καλοθελητές που με την πρώτη ευκαιρία διαδίδουν διάφορα για να πλήξουν την ομάδα μας! Αυτό που χρειάζεται περισσότερο η Α.Ε.Λ αυτή τη στιγμή είναι την έντονη στήριξη μας σε όλους τους τομείς, με αποκορύφωμα την μαζική μας παρουσία στο Αμμόχωστος την ερχόμενη Κυριακή! Εμείς θα πάρουμε την νίκη!

Τίποτα δεν κερδίζεται και τίποτα δεν χάνεται από τόσο νωρίς. Όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ξεκινήσει άμεσα η αντεπίθεση!

-Καθημερινές συγκεντρώσεις στους δύο μας συνδέσμους!

-ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ε.Λ!

Υ.Γ. Την Κυριακή από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία εις μνήμην του λέοντα Παναγιώτη Πουλλή στην Εκκλησία της Παναγίας Χρυσαϊφιλιώτισσας στην Αγία Φύλα.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989"