Σχεδόν με το ενάμιση πόδι στον τελικό (φώτος)

Η Tsokkos Danoi AEΛ FUTSAL πέτυχε μια ευρεία νίκη ψες με 8-2, πάνω στην πολύ καλή ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας και δείχνει πανέτοιμη να διεκδικήσει όλους τους τίτλους την φετινή χρονιά, αφού βρίσκεται σχεδόν με το ενάμιση πόδι στον τελικό Κυπέλλου περιμένοντας τον επαναληπτικό ημιτελικό της 27ης Μαρτίου για να ολοκληρώσει την πρόκριση μετά το ευρύ σε έκταση σκορ με 1-11 πάνω στην Ανόρθωση στη Λάρνακα.

Με την 13η νίκη στο πρωτάθλημα η ομάδα μας διατηρήθηκε στην κορυφή αλλά έχει συγκάτοικο την Ανόρθωση, η οποία έχει αγώνα περισσότερο αφού δεν έχει ακόμη κάνει το ρεπό της.

Η ομάδα μας το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ εύστοχη και προηγήθηκε με 3-0 το πρώτο πεντάλεπτο με 2 γκολ από τον Roninho στο 1′ και 4′ και με τον Άγγελο Περικλέους στο 5′. Στο 17′ λεπτό ο πρώτος σκόρερ του πρωταθληματος Fabio Aguiar έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκόρ ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ Λάρνακας είχε τις δικές τις ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά ο τερματοφύλακας μας Χρίστος Κωνσταντίνου ήταν σε πολύ καλή βραδιά και με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν. Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ Λάρνακας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξε σωστό και ανοιχτό Futsal χωρίς σκοπιμότητες και δείχνει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει ζημιά σε όλες τις μεγάλες ομάδες την φετινή χρονιά και δεν ήταν καθόλου τυχαία η νίκη της πάνω στην Ομόνοια/Αραράτ πριν από ένα μήνα. Επίσης δίκαια διεκδικεί και μία θέση στον Τελικό Κυπέλλου αφού στον πρώτο αγώνα έχασε με το στενό σκορ 2-1 από την Ομόνοια/Αραράτ.

Στην επανάληψη και με την σέντρα του αγώνα ο Roninho πήρε την μπάλα και με ένα ωραίο σλάλομ σούταρε και η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο σώμα και έγινε το 5-0 στα πρώτα 3” δευτερόλεπτα κάνοντας και παράλληλα χατ-τρικ στον αγώνα! Αυτό ήταν το 22ο γκολ του Roninho στο πρωτάθλημα που τον φέρνει στην 2η θέση των πίνακα των σκόρερ πίσω από τον συμπαίκτη του Fabio Aguiar o οποίος στο 3′ ΄της επανάληψης έκανε το 6-0 μ’ ένα εξαιρετικό τελείωμα σημειώνοντας το 2ο του γκολ στον αγώνα και το 33ο γκολ του στο πρωτάθλημα που τον διατηρεί σταθερά στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Η ΑΕΚ Λάρνακας μείωσε τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα σε 6-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό το νέο μεταγραφικό απόκτημα μας Ludgero έκανε το 7-1 μετά από όμορφη ενέργεια και ασσίστ από τον Roninho. Η ΑΕΚ Λάρνακας μείωσε σε 7-2 και λίγο πριν το τέλος ολοκλήρωσε το θρίαμβο της ομάδας μας ο Ludgero με δεύτερο προσωπικό γκολ γράφοντας το τελικό 8-2.

Επόμενος αγώνας της ομάδας μας με την Απελευθέρωση εντός έδρας στο Σπύρος Κυπριανού. Ο αγώνας είναι ορισμένος την Πέμπτη 23/2 και ώρα 20.50, αλλά η ομάδα της Απελευθέρωσης λόγω σοβαρού κωλύματος ζήτησε να γίνει την Παρασκευή 24/2 και η ομάδα μας μέσα στα πλαίσια του fair play έκανε αποδεκτό το αίτημα αυτό και περιμένουμε την Ομοσπονδία απλά να το επιβεβαιώσει.