"Υπάρχουν πληροφορίες ότι η επιστολή Λούκας Σόουζα ήταν έτοιμη πριν το ΑΠΟΕΛ"

Στον Άστρα 92.8 μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου...

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του...

"Δεν θεωρώ τυχαίο το γεγονός ότι μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ είδαν το φως της δημοσιότητας τα θέματα Λούκας Σόουζα και Ιβάιλο Πέτεφ"

"Υπάρχουν πληροφορίες ότι η επιστολή Λούκας Σόουζα ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει μετά το ματς με τον Απόλλωνα. Η ομάδα δεν τους έδωσε το δικαίωμα, περίμεναν την ήττα"

"Υπάρχει δικαστική μάχη με την πλευρά του Σόουζα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ΑΕΛ θα κερδίσει αυτή την υπόθεση"

Για όσους πολεμούν την ομάδα:

"Είναι κατευθυνόμενοι εκτός ΑΕΛ. Όποτε η ΑΕΛ είναι σε δύσκολη στιγμή εργολαβικά σκάβουν τον λάκκο της ΑΕΛ. Ο τροχός θα γυρίσει και θα πέσουν οι ίδιοι στον λάκκο, αυτοί και οι ομάδες τους. Η ΑΕΛ θα βρίσκεται εδώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ο κόσμος την ομάδα στο έλεος του Θεού". 

Για τον Αντρέα Σοφοκλέους και την χθεσινή ανακοίνωση:

"Η ομάδα είχε επιτυχίες σημαντικές με τον Αντρέα Σοφοκλέους. Μετά την τοποθέτηση του Προέδρου είμαστε σίγουροι ότι η κρίση θα περάσει στο παρελθόν. Η χθεσινή ανακοίνωση ήταν ξεκάθαρη, ανοίγει την πόρτα της εισόδου της ΑΕΛ για ανθρώπους που θέλουν να εμπλακούν με τα διοικητικά. Υπάρχουν αρκετοί ΑΕΛίστες που μπορούν να βάλουν χρήματα, να μπουν στην διοίκηση"

Για τον νέο προπονητή και τις ποινές του Αθλητικού Δικαστή:

"Ο Μπαλταζάρ είναι ένας νεαρός άνθρωπος με πολλή όρεξη. Μακάρι να μας δικαιώσει όλους. Θα στηρίξουμε τον νέο προπονητή προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είναι λυπημένος για τη τιμωρία της ομάδας. Ξέρει τι σημαίνει ο κόσμος της ΑΕΛ, υπήρξε παίκτης του Διγενή. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει τον κόσμο".