"Στην άκρη οι διαφορές μας και ΟΛΟΙ στη μάχη"

Κάλεσμα από τους οργανωμένους της ΑΕΛ το βράδυ της Παρασκευής, ενόψει Λεμεσιανού ντέρμπι...

"Λίγα ματς απόμειναν για να φύγει κι αυτή η παράξενη και δύσκολη αγωνιστική περίοδος. Το σίγουρο είναι πως όλη η κίτρινη φυλή διακατέχεται από μεγάλη σύγχυση. Αλλιώς περιμέναμε την εξέλιξη των πραγμάτων, όσο αφορά την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, κι αλλιώς μας ήρθε. Λάθη έγιναν από όλους. Από τη διοίκηση, από την ομάδα, από τον σύνδεσμο... Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Για της επιτυχίες ευθυνόμαστε όλοι! Έτσι είναι και στις αποτυχίες. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, η οποία αποτελείται από πολλά κομμάτια. Όταν αυτά τα κομμάτια ενώνονται, όλοι ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Όταν όμως συμβαίνει το αντίθετο, τα αποτελέσματα είναι αυτά που βιώνουμε τώρα. Και σίγουρα κανείς ΑΕΛίστας δεν νιώθει περήφανος για την κατάσταση που επικρατεί.

Όπως και να το κάνουμε, η Α.Ε.Λ., όλων μας, δίνει άλλο ένα αγώνα τη Κυριακή. Αγώνας μέσα από τον οποίο, ΌΛΟΙ μας πρώτα από όλα, πρέπει να σεβαστούμε τα τρία ιερά γράμματα. Σκοπός ΌΛΩΝ των λεόντων είναι η παρουσία μας στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου. Η ομάδα δεν θα μείνει μόνη της. Εκείνη την ώρα αλλά κι από τώρα μέχρι τον αγώνα ΌΛΟΙ μας να δηλώσουμε έτοιμοι για άλλη μια μάχη. Ανεξαρτήτου πορείας ή βαθμολογικής θέσης, οι μάχες δεν τελειώνουν. Είναι καθήκον του κάθε ΑΕΛίστα. Οι διαφορές, που κακά τα ψέματα είναι υπαρκτές και δεν κρυβόμαστε, παγοποιούνται και μπαίνουν στην άκρη. Ετοιμαζόμαστε και πάμε να τους κερδίσουμε.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ υψώνει ψηλά, στον ουρανό της Λεμεσού, τη κίτρινη σημαία και καλεί άπαντες, οργανωμένους και μη, λέοντες όπως, σύσσωμοι και σαν μια γροθιά, πορευθούμε δίπλα στην Α.Ε.Λ. μας. Δεν κάνουμε το χατήρι κανενός. Τα προβλήματα αυτές τις ώρες είναι μηδαμινά μπροστά στο καθήκον μας. Και το καθήκον είναι υπόθεση ΌΛΩΝ μας. Η Α.Ε.Λ. δεν χρειάζεται κομμάτια. Η Α.Ε.Λ. μας θέλει όλους. Αποφασισμένοι, νικούμε οτιδήποτε άλλο και γινόμαστε η μεγάλη αγέλη που όλοι ξέρουμε και όλοι φοβούνται. Στο χέρι του κάθε ΑΕΛίστα είναι. Πάμε να τους πατήσουμε!!

Σάββατο βραδάκι, σύναξη στο Ζακάκι. Στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989".