Μόνο ο αρχηγός...

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, η ΑΕΛ επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Λεμεσιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει την St Joseph's του Γιβραλτάρ στο πλαίσιο του Α’ Προκριματικού Γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και θα είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με την επιστροφή της στην Ευρώπη, η ΑΕΛ… λανσάρει μια νέα ομάδα σε σχέση με αυτών που έπαιξε στο τελευταίο της Ευρωπαϊκό ματς. Ήταν 21 Αυγούστου του 2014 όταν με την ήττα με 3-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο, έμενε εκτός Γιουρόπα Λιγκ.

Τότε αγωνίστηκαν 14 ποδοσφαιριστές και απ’ αυτούς ο μοναδικός που συνεχίζει στην Λεμεσιανή ομάδα είναι ο αρχηγός, Μάριος Νικολάου!

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Αγγλία:

Φεγκρούς (Ρομέρο 13’), Καρλίτος, Σιέλης, Καντού, Εντμάρ, Μπαρσέλος, Μπεμπέ, Νικολάου (Ντανιελζίνιο 47’), Γκιντιλεγιέ, Σαρδινέρο (80’ Ταγκμπατζούμι), Γκιγκίεβιτς.

Ενώ αλλαγή έχουμε και στον πάγκο, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να είναι αυτή την φορά, σε σχέση με το προ τριετίας παιχνίδι στο οποίο ήταν ο Ιβάιλο Πέτεφ.

Το www.kerkida.net ακολουθεί την ΑΕΛ στο Φάρο. Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».