"Η ΑΕΛ δεν είναι το φαβορί με την Αούστρια/Στόχος η πρόκριση"

Ο Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στον ΑΣΤΡΑ 92.8 το μεσημέρι της Παρασκευής...

"Μετά το 1-1 όλοι ανησυχήσαμε γιατί ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Αποδείχθηκε ότι η Προγκρές δεν είναι αμελητέα ποσόστητα. Είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και η ομάδα χρειάζεται δουλειά. Καμιά ομάδα τέτοια εποχή δεν είναι στο 100%. Το θετικό είναι πως δεν την πατήσαμε όπως η Ρέιντζερς"

Για το τέρμα που δέχτηκε η ΑΕΛ
«Η ομάδα ήταν απόλυτα προετοιμασμένη, ποδόσφαιρο είναι και όντως έγινε ένα λάθος και ήρθε η ισοφάριση. Ευτυχώς τα καταφέραμε πετύχαμε ακόμα ένα τέρμα και κερδίσαμε. Είναι η 4η συνεχόμενη νίκη της ΑΕΛ στην Ευρώπη».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο
«Αξίζει συγχαρητήρια ο κόσμος μας που ήρθε στη Λάρνακα. Έκαναν έδρα μας το «Αντώνης Παπαδόπουλος και τους ευχαριστούμε για αυτό. Ήταν καθοριστική η συμβολή τους στην πρόκριση».

Για το παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης 
«Η ΑΕΛ δεν είναι το φαβορί στο παιχνίδι με την Αούστρια. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ιστορική με αρκετές ευρωπαϊκές εμπειρίες. Θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της. Εμείς στοχεύουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League». 

Για την χθεσινή μας αποκάλυψη για ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Tiago Leonço
«Ξέρετε πως είναι πάγια τακτική μας να μην αναφερόμαστε σε ονόματα. Δεν θα σχολιάσω κάτι. Κάντε λίγη υπομονή και δούμε τις εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα».