"Έφυγε" ο Γιώργος Μικελλίδης

Συγκλονίζει και δημιουργεί απέραντη θλίψη ο χαμός του νεαρού Γιώργου Μικελλίδη. Μετά την ΑΕΛ, οι ομάδες μας και άλλα οργανωμένα σύνολα με ανακοινώσεις τους εκφράζουν τα συλληπτήρια τους… 

ΑΕΛ: Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ. αλλά και όλα τα τμήματα του Σωματείου ΑΕΛ εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για το χαμό του νεαρού Γιώργου Μικελλίδη. Ο Γιώργος μας, ένα αγόρι που μεγάλωσε μέσα στη οικογένεια της ΑΕΛ, ήταν ένα παιδί με ήθος, αρχές και πάνω απ’ όλα είχε πάθος για την ομάδα του. Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο Γιώργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΠΟΕΛ:  Καλό παράδεισο Γιώργο Μικελλίδη...

Aπόλλων: Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της συμπολίτιδας ομάδας της ΑΕΛ Γιώργου Μικελλίδη, ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Ομόνοια: Καλο ταξίδι φίλε Γιώργο. RIP

ΑΕΚ: Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την απέραντη θλίψη της και τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Γιώργου Μικελλίδη, για τον αδόκητο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΘΥΡΑ 3: ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΚΚΕΛΙΔΗ. ΜΑΓΚΑΣ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Γκολ στη Ζωή: Πάλεψες γενναία αλλά ο αγώνας ήταν άνισος. Καλό ταξίδι Γιώργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Το Γκολ στη Ζωή εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών και φίλων του, στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Μικελλίδη.

Ορφέας Λευκωσίας: Το σωματείο μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Γιώργου Μικελλίδη.

Νέα Σαλαμίνα: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου και όλο το οικοδόμημα του σωματείου μας εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητηρία στην οικογένεια του Γιώργου Μικελλίδη για τον αδόκητο χαμό του. Οι λέξεις είναι πολύ μικρές για να εκφράσουν τον πόνο και τη θλίψη αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Διγενής Μόρφου: Το Δ.Σ, οι ποδοσφαιριστές, η προπονητική ομάδα και τα μέλη και φίλοι του Σωματείου εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΚΕΛΛΙΔΗ, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΛ. Καλό ταξίδι Γιώργο, καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

ΠΑΦΟΣ FC: Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζουν την απέραντη θλίψη και οδύνη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών της ΑΕΛ Γιώργου Μικελλίδη.  Τα θερμά μας συλληπητήρια στους γονείς και τους οικείους του Γιώργου αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΛ.  Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο, και καλό παράδεισο...