Η ενίσχυση εκεί που "πονά" και... το στοίχημα

Μια ωραία παρουσία στο παιχνίδι με την Πρόγκρες ήταν αυτή του Αρθούρ Ροντρίγκες Ρεζέντε. Ξεχώρισε στον αγώνα, κυρίως με την άνεση και τον τρόπο που ξέρει να κρατάει και να διαχειρίζεται την μπάλα. Έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΛ, παρόλα αυτά συνέβαλε αρκετά στη δεύτερη νίκη της ομάδας του.

Ο 23χρόνος είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα. Έχει καλά χτυπήματα και καλές επαφές, παίζει με το κεφάλι ψηλά και ψάχνει την κάθετη πάσα. Επίσης, διαθέτει καλή εκτέλεση και έχει ένα εξαιρετικό στυλ μέσα στο γήπεδο. Ξέρει να απειλεί κυρίως με την ντρίμπλα ανάμεσα στα πόδια αλλά και η μαχητικότητα του μέσα στο γήπεδο, βγάζουν ένα ποδοσφαιριστή που η ομάδα της Λεμεσού, υπολείπεται τόσα  χρόνια. 

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, με εμπειρία στην πίεση από την Βραζιλία, με καριέρα στην Πορτογαλία και στη θέση του επιτελικού χαφ, που "πονά" η ΑΕΛ.

Ασφαλώς, είναι πρώιμο να προβλέψουμε τι θα πετύχει ο Αρθούρ Ρεζέντε με την ΑΕΛ αλλά αυτό σίγουρα, δεν θα εξαρτηθεί μόνο από εκείνον, αλλά και από τη γενικότερη παρουσία της ομάδας. Ωστόσο, σε ατομικό επίπεδο δημιουργείται η προοπτική για μία επιτυχημένη μεταγραφή. 

Σίγουρα, το τι έχει στο μυαλό του δεν το γνωρίζει κανείς. Όμως, μοιάζει να έχει όρεξη και να θέλει να διακριθεί στην φετινή του πορεία. Αυτό εξαρτάται όμως, μόνο από τον ίδιο και δεδομένα μόνο το μέλλον θα αποδείξει την πορεία του Αρθούρ.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος είναι ένα ενδιαφέρον στοίχημα για την ΑΕΛ, που μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρωτίστως και στο οικονομικό, αργότερα…