ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για τον αδικοχαμένο οπαδό

Θλίψη για τον θάνατο του Χρήστου Μπακόλα, που ξεκίνησε από τη Χαλκιδική προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ στη Λειβαδιά, με αντίπαλο την τοπική ομάδα τον Λεβαδειακό. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ εκφράζουν τα συλληπήτηρια τους στην οικογένεια του.

"Η ΘΥΡΑ 3 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΧΡHΣΤΟΥ ΜΠΑΚΟΛΑ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΑ ΟΠΑΔΟ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.

Υ.Γ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989"

***Ο άτυχος Χρήστος είχε ταξιδέψει με το πούλμαν των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που όταν έφτασε στο χωριό Κρύα της Λειβαδιάς, όλοι κατέβηκαν να φάνε το μεσημεριανό τους στις ταβέρνες της περιοχής. Ο 24χρονος εντυπωσιάστηκε από τον όμορφο νερόμυλο και θέλησε να μπει μέσα προκειμένου να τραβήξει μια φωτογραφία. Δυστυχώς όμως δεν υπολόγισε καλά και μόλις πάτησε πάνω στη φτερωτή του νερόμυλου, εκείνος γύρισε απότομα και αστραπιαία ο 24χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα μεταλλικά τοιχώματα του.