"Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας στερήσει το δικαίωμα διεκδίκησης..."

Ο Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στην συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, στον ΑΣΤΡΑ 92.8 το μεσημέρι της Τρίτης. Μερικές από τις σημαντικότερες τοποθετήσεις του...

Για τη νίκη με τον Άρη: "H ομάδα δεν τα έβαλε κάτω μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ούτε με Αούστρια, ούτε με τον Άρη. Υπάρχει νοοτροπία νικητή την οποία καλλιεργούμε. Οι παίκτες δεν σταμάτησαν και τα κατάφεραν στο τέλος σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τα λάθη μας, θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα αυτές τις 20 μέρες που έχουμε μπροστά μας"

Για την διαιτησία: "Προχωράμε σε καταγγελία της διαιτησίας. Δεν είμαστε η ομάδα που θα κάνει δηλώσεις για την διαιτησία και θα φωνάζει πριν τους αγώνες. Δεν είναι αυτοσκοπός αλλά δυστυχώς μετά από τέτοια διαιτησία είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε καταγγελιά ώστε ν' αντιληφθούν όλοι τώρα που είναι νωρίς πως αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε λάθη από τους διαιτητές αλλά όταν είναι τέτοια τα λάθη δεν έχουμε περιθώριο από το να προχωράμε σε καταγγελιές. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους αλλά εμείς στην ΑΕΛ δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα να μας στερήσει το δικαίωμα της διεκδίκησης των όσων έχουμε στοχεύσει".