Ανακοίνωσε χορηγό για δυο χρόνια

Χορηγική συνεργασία με την εταιρεία “COOPTRAVEL“ ανακοίνωσε η ΑΕΛ...

"Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία “COOPTRAVEL“ για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-19.

Η “COOPTRAVEL“, η οποία είναι η επωνυμία που χρησιμοποιεί η “COMARINE LTD” για τις Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες, προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου Ταξιδιωτικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

Κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων με όλες τις αεροπορικές εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων και των εταιρειών χαμηλού κόστους.
Κρουαζιέρες από Κύπρο καθώς και από άλλα λιμάνια ανά το παγκόσμιο.
Κρατήσεις ξενοδοχείων στη Κύπρο και σε όλο τον κόσμο. Γρήγορη διεκπεραίωση της κράτησης και παροχή λεπτομερειών για τις διευκολύνσεις και χάρτες των ξενοδοχείων που προσφέρονται.
Οργανωμένα πακέτα διακοπών για ομάδες ή και μεμονωμένους ταξιδιώτες.
Ταξίδια κινήτρων για διάφορες ομάδες προσωπικού ή πελατών/ συνεργατών σας.
Οργάνωση επιχειρηματικών ταξιδιών/αποστολών στις δικές σας προδιαγραφές.
Διοργάνωση Συνεδρίων στη Κύπρο και στο εξωτερικό.
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Κύπρο και σε όλο τον κόσμο.
Ενοικιάσεις ταξί, λιμουζίνων, μικρών λεωφορείων και λεωφορείων στη Κύπρο και σε όλο τον κόσμο.
Διοργάνωση εκδρομών/ ξεναγήσεων για ομάδες ή και μεμονωμένους ταξιδιώτες στη Κύπρο και σε όλο τον κόσμο.
Αντιπροσώπευση κρουαζιερόπλοιων στην Κύπρο.
Δυνατότητα ναύλωσης αεροπλάνων και σκαφών αναψυχής.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ  θέλει  να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους της εταιρείας “COOPTRAVEL” (18 Αναστάση Σιούκρη, www.cooptravelcyprus.com/)  για την μέχρι τώρα συνεργασία, υποστήριξη και την προσφορά τους και να τους καλωσορίσει επίσημα στην μεγάλη οικογένεια της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν!".