ΑΕΛίστας ο Λιοτατής (φώτος)

Η φουτσαλική ΑΕΛ ανακοίνωσε την σύναξη συνεργασίας με τον 24χρονο Δημήτρη Λιοτατή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Διοίκηση της ομάδας μας προχώρησε σήμερα στην απόκτηση του 24χρ. Δημήτρη Λιοτατή, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το φετινό ρόστερ με ακόμη ένα σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα.

Ο Δημήτρης Λιοτατής ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία Ιωάννου (Calciomania) και από πολύ νωρίς το ταλέντο του βγήκε εκτός συνόρων αφού από τα 14 μέχρι τα 17 πέρασε από δοκιμαστικά μεγάλων ομάδων καθώς αγωνίστηκε σε ομάδες υποδομών της Inter Milan, Albinoleffe, Tottenham Hotspur και Nottingham Forest. Αποτέλεσε μέλος των Εθνικών Ομάδων στις ηλικίες U15 και U17. Το 2012 έκανε ένα πέρασμα από την AEL Futsal και κατάφερε να πανηγυρίσει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων και παράλληλα έγραψε συμμετοχές και με την Ανδρική ομάδα.

Το 2013 πήγε για σπουδές στα ΤΕΕΦΑ Θεσσαλονίκης και μόλις πρόσφατα αποφοίτησε με άριστο βαθμό κατακτώντας παράλληλα και το δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου. Το 2013-2014 αγωνίστηκε στην Γ´ Εθνική στην Αναγέννηση Επανωμής και έπειτα αγωνίστηκε μέχρι πρόσφατα με τα χρώματα του Παύλου Μελά Σταυρούπολης (Ά κατηγορία Θεσσαλονίκης). Τα τελευταία 4 χρόνια αποτελεί μέλος και εκ των αρχηγών της ομάδας που εκπροσωπεί την Κύπρο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Mini Football 6x6(EMF).

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Λιοτατή στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και τίτλους μαζί με την ομάδα μας.