''Αλλιώτικη'' στο επόμενο ντέρμπι...

Όπως και να το κάνουμε τα ντέρμπι είναι ντέρμπι αλλά όταν μιλάμε για δύο ομάδες από την ίδια πόλη, τότε αυτό αλλάζει και το κάνει ιδιαίτερο! Πάντα τα παιχνίδια ΑΕΛ-Απόλλων είναι διαφορετικής σημασίας από τα υπόλοιπα. Πάντα ξεχωρίζουν και δίνουν άλλη πνοή στον πόλη.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αφήνοντας πίσω το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στρέφουν τα βλέμματα τους στον Απόλλωνα. Σε ένα παιχνίδι που θα παλέψουν για την νίκη και για ψυχολογικό κέρδος αλλά και για βαθμολογικό. Η ομάδα του Μπαλταζάρ θέλει να καλύψει τους τρεις βαθμούς που έχασε από την ΑΕΚ και να επανέλθει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Μόνο που για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να τολμήσει. Να μην διστάσει να δει κατάφατσα τον αντίπαλο και να παλέψει σκληρά για να πάρει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο. Πρέπει και επιβάλλεται να παίξουν μεγάλη μπάλα και να αποδειχθούν ηγέτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Να ξαναπώ ότι χρειάζεται να μην πετάξει πάλι ένα ημίχρονο; Να ξαναπώ ότι χρειάζεται πλάνο, σχέδιο και τρέξιμο για 90 λεπτά; 

Θέλω να πιστεύω, πως δεν χρειάζεται επί της ουσίας να επαναλάβουμε κάτι απ’ όλα αυτά. Ο Πορτογάλος τεχνικός εντόπισε λάθη και προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο περασμένο αγώνα και τώρα καλείτε να βρει λύσεις. Λύσεις που θα φέρουν νίκη. Μια νίκη που θα φέρει στην ομάδα…πολλά οφέλη!