ΤΡΕΙΣ νέοι χορηγοί (φώτος)

Τρεις νέους χορηγούς ανακοίνωσε η ΑΕΛ...

"ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ"

"Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την επιχείρηση ‘’ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ’’ ως ‘’ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ‘’ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους της επιχείρησης ‘’ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ’’( Βασιλέους Κωνσταντίνου Α΄ 35 Λεμεσός ) για την υποστήριξη και την προσφορά τους και να τους καλωσορίσει στην μεγάλη οικογένεια της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Στηρίζουμε όλοι μαζί τις επιχειρήσεις των ανθρώπων που μας στηρίζουν!!!"

"ΤΟP TOMATO"

"Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την επιχείρηση ‘’TOP TOMATO’’ ως ‘’ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ‘’ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους της ‘’TOP TOMATO’’ (Αγίου Ανδρέου 308 Λεμεσός ) για την υποστήριξη και την προσφορά τους και να τους καλωσορίσει στην μεγάλη οικογένεια της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Στηρίζουμε όλοι μαζί τις επιχειρήσεις των ανθρώπων που μας στηρίζουν!!!"

"PIZZA AMMOU"

"Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την επιχείρηση ‘’PIZZA AMMOU’’ ( Λεωφόρος Ομονοίας 24G Λεμεσός – β. Ελευσίνος 2Α Ύψωνας ) ως ‘’ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ‘’ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους της ‘’PIZZA AMMOU’’ ( Λεωφόρος Ομονοίας 24G Λεμεσός – β. Ελευσίνος 2Α Ύψωνας ) για την υποστήριξη και την προσφορά τους και να τους καλωσορίσει στην μεγάλη οικογένεια της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Στηρίζουμε όλοι μαζί τις επιχειρήσεις των ανθρώπων που μας στηρίζουν!!!"

Τμήμα Marketing & Δημοσίων Σχέσεων
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ