"Ο ύμνος της ιστορικής μας ομάδας από απόψε να είναι στη διαπασών"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ αναφέρεται στο αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα...

Αναλυτικά:

"Ακριβώς ένα 24ωρο μας απομένει για την έναρξη του ντέρμπι! Η Διοίκηση της ΑΕΛ καλεί τους απανταχού χιλιάδες ΑΕΛίστες να δηλώσουν παρόν το Σάββατο (23/9) στις 19:00 στην ένδοξη Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Η δύναμη και η δίψα του γαλαζοκίτρινου λαού πάνω στην Ανατολική θα πρέπει να μεταφερθεί στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για μια μεγάλη νίκη.

ΑΕΛίστες, η Αθλητική Ένωση Λεμεσού ήταν είναι και θα είναι πάντα “άλλη ομάδα” όταν έχει τον τεράστιο κόσμο της στο πλευρό της γι’ αυτό και η παρουσία όλων μας είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

Ο ύμνος της ιστορικής μας ομάδας θα πρέπει από απόψε να είναι στη διαπασών! Στηρίζουμε θερμά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας στις εύκολες στιγμές του ντέρμπι, ενώ τους αγκαλιάζουμε με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη στις δύσκολες.

ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ!

Εισιτήρια (Κανονικό 15 ευρώ και μαθητικό 12 ευρώ) θα υπάρχουν στο AEL LIMASSOL SHOP το Σάββατο (23/9) από τις 09:00 μέχρι τις 13:00, καθώς επίσης και στα Ταμεία του Τσιρείου που θα ανοίξουν στις 17:30.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ