Ξάφνιασε... ευχάριστα!

Προβληματισμός επικρατούσε στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο κόσμος της ΑΕΛ έβλεπε την ομάδα του να συνεχίζει από εκεί που έμεινε στην ΑΡΕΝΑ. Ακίνδυνη επιθετικά, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι και πίσω στο σκορ.

Όλα όμως άλλαξαν στο β΄ ημίχρονο. Λες και μπήκε διαφορετική ομάδα στο γήπεδο. Στα πρώτα 3 λεπτά είχε προλάβει να χάσει μία πολύ καλή ευκαιρία και έπειτα να σκοράρει, αφού ενδιάμεσα ο Aπόλλωνας είχε την ευκαιρία για το 2-0.

Το γκολ του Λεόνσο έδωσε… φτερά στα πόδια των συμπαικτών του και είδαμε την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ να βγάζει πολλές επιθετικές αρετές στο τερέν. 

Βγήκε μπροστά η ΑΕΛ και μπορούσε για το 2-1, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο φινάλε με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αρουαμπαρένα.

Δεν ήταν καλή η εκτέλεση, αλλά δεν πρόκειται φυσικά να… στήσουν στον τοίχο τον ισπανό φορ. Παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε τελικούς μουντιάλ έχασαν πέναλτι.

Ζητούμενο για την ΑΕΛ να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο β΄ ημίχρονο του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Και με παρόμοιες εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον, θα μπορούν για πολύ περισσότερα οι γαλαζοκίτρινοι...