Αλλάζει... πανοπλία ο Μπαλταζάρ!

Κανείς δεν αμφιβάλει για τις ικανότητες, τις γνώσεις και την εργατικότητα του. Είναι ενας προπονητής ο οποίος μπορεί να αλλάξει και να διαμορφώσει όπως αυτός θέλει την ομάδα του, ούτως ώστε να αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο.

Και αυτό μας το έχει αποδείξει με τον Απόλλωνα στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι. Κράτησε πίσω την κάκιστη εικόνα της ομάδας απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και του πρώτου μέρους απέναντι στον συμπολίτη, τους επισήμανε τα λάθη που παρατήρησε καθώς δεν ήθελε να τα ξαναδεί και έβγαλε μια αλλιώτικη ΑΕΛ στον αγώνα. 

Ξέρει να διαβάζει καλά τους αντιπάλους και να αντιδρά σωστά την ομάδα του στις δυσκολίες. Η «εθιστική» επιμονή του στη νίκη και την διάθεση του, τον βάζει για τα καλά να ξεπερνά (συχνά-πυκνά) τα όρια για να την κατακτήσει.

Πιστεύει στις δυνατότητες όλων των παικτών που έχει στο έμψυχο δυναμικό. Προφανώς και έχει να διορθώσει αρκετά στην συνέχεια γιατί το έργο μόνο εύκολο δεν το λες, παρόλα αυτά αν κρατήσουμε την θετική αλλαγή, τότε η ΑΕΛ στην συνέχεια θα είναι δυνατή με διαφορετική... πανοπλία!