«Ο Ντικουμάνα έκανε μάγια για να χάνει η ΑΕΛ!»

Απίστευτες δηλώσεις από τον Σίλας για τον Χαμάντ Ντικουμάνα. Ο Πορτογάλος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και είπε πως ο αμυντικός από την Ρουάντα έκανε μάγια για να χάνει η ΑΕΛ!

Μεταξύ άλλων ο Σίλας είπε...

Υπήρχε διαμάχη όταν ήθελαν να αποδεσμεύσουν τον Ντικουμάντα κι αυτός γύρισε και είπε: "Φεύγω, αλλά δεν πρόκειται να κερδίσετε άλλα παιχνίδια. Θα κάνω macumba (σ.σ μάγια) και δεν θα κερδίσετε άλλα παιχνίδια". Είχαμε ένα ματς με την Ανόρθωση και πριν από το παιχνίδι ο Ντικουμάνα έστειλε μήνυμα στον αντιπρόεδρο και του είπε ότι θα χάναμε με 3-0.

Ξεκινάει το παιχνίδι και δεχόμαστε γκολ. Στέλνει μήνυμα ο Ντικουμάνα “Αυτό είναι μόνο η αρχή”. Μετά 2-0, παίρνει το τηλέφωνο και γράφει: “Δεν θα σταματήσει εδώ”. Μπαίνει και το τρίτο γκολ και στέλνει “Σας προειδοποίησα”. Εντωμεταξύ το σκορ ανέβηκε στο 4-0 και τότε ξαναστέλνει... “Αυτό ήταν μπόνους”!

Ήταν πολύ αστείο γιατί μετά ο αντιπρόεδρος μας έδειξε τα μηνύματα. Τελικά δεν χάσαμε όλα τα παιχνίδια αλλά χάσαμε αρκετά. Τερματίσαμε όγδοοι, νομίζω. Πάντως την επόμενη σεζόν γίναμε πρωταθλητές".