Θεόδωρος για Μπαλταζάρ, διαιτησία και Ομόνοια

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Άστρα παραχώρησε ο διευθυντής της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, ξεκαθαρίζοντας ανάμεσα σε άλλα ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει τεθεί θέμα Μπρούνο Μπαλταζάρ.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή. Λανθασμένα γράφτηκε κάπου ότι υπάρχει θέμα Μπρούνο Μπαλταζάρ. H χθεσινή συνάντηση (προέδρου-προπονητή) ήταν μία από τις πολλές.Υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων μας».

Για την παρουσία του κ.Σοφοκλέους στα αποδυτήρια:  «Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους πάντα κατεβαίνει στα αποδυτήρια της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια».

Για την ήττα από την Πάφος FC:  «Αντί να ανεβάσουμε εμείς την απόδοσή μας, η Πάφος FC πήρε τον έλεγχο στα τελευταία 15 λεπτά. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η επόμενη μέρα».

Για την επιστολή στην ΚΟΠ και Επιτροπή Διαιτησίας: «Εμείς ζητάμε το 50-50. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Βλέπουμε τα λάθη τα δικά μας».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Θέλουμε να ηρεμίσουμε την ομάδα, να επισημάνει τα λάθη ο προπονητής και να πάμε στη Λευκωσία με στόχο τη νίκη».