Κρατάει χρόνια… αυτή η γκίνια!

Η ΑΕΛ είναι αναγκασμένη να αφήσει πίσω την ήττα από την Πάφο και να επικεντρωθεί στο πώς θα μπορέσει να πάρει βαθμούς, σε ένα δύσκολο διαχρονικά ντέρμπι. Σε ένα γήπεδο που η ομάδα της Λεμεσού εδώ και χρόνια ταλαιπωρείται, αφού δυσκολεύεται να φύγει με το τρίποντο. 

Από τα 20 παιχνίδια που αγωνίστηκε στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, νίκη πήρε μόνο στα δύο με την τελευταία να είναι το 2014! Συγκεκριμένα σε εκείνο το παιχνίδι, η Ομόνοια ήταν μπροστά με 2-0 αλλά η ομάδα της Λεμεσού ανέτρεψε το εις βάρος της σκόρ με γκολ από Οριόλ, Μοντέιρο και Εμπαλό. 

Το έργο της δεν θα είναι εύκολο καθώς έχει να αντιμετωπίσει μια διψασμένη για βαθμολογικό κέρδος Ομόνοια και άπαντες στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο γνωρίζουν ότι πρέπει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό και να επιστρέψουν στην Λεμεσό με την νίκη.

Ο Μπαλταζάρ γνωρίζει, καλύτερα από τον καθένα, τις δυσκολίες που η ομάδα του θα αντιμετωπίσει, αλλά και τον δρόμο που θα οδηγήσει στο τρίποντο. Το χρειάζεται αυτό η ΑΕΛ και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να σπάσει την γκίνια των τελευταίων τριών χρόνων!

Δείτε την τελευταία νίκη της ΑΕΛ: