(ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΕΛ) "Κάποιες αποφάσεις μας στέρησαν το δικαίωμα της μεγάλης ανατροπής"

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα Φούτσαλ της ΑΕΛ εκφράζει τα παράπονα της από την διαιτησία του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Ένα κακό πρώτο πεντάλεπτο στοίχισε για την ομάδα μας να διεκδικήσει την νίκη μέσα στο Λευκόθεο. Η ομάδα μας έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσει στο παιχνίδι αλλά δυστυχώς κάποιες κρίσιμες αποφάσεις μας στέρησαν το δικαίωμα της μεγάλης ανατροπής.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά το πρώτο πεντάλεπτο και προηγήθηκε στο πεντάλεπτο με 3-0 και μέχρι το 8´ προηγήθηκε και με 5-0. Η ομάδα μας από το 8' μέχρι το τέλος του Ά ημιχρόνου έδειξε τρομερή αντίδραση και μείωσε στο 5-3 με σκόρερ τους Leandrinho, Vitinho και Lineker. Το ΑΠΟΕΛ σε αυτό το σημείο είχε 5 φάουλ και κάθε φάουλ που θα σφυριζόταν θα ήταν πέναλτυ δεκάμετρο για την ομάδα μας.

Ο Lineker ήταν εύστοχος στα 2 πέναλτυ που εκτέλεσε από τα 10 μέτρα και κάπου εκεί η διαιτησία δίστασε να σφυρίσει 3 καθαρότατα φάουλ που θα έβαζαν τον αντίπαλο κάτω από μεγάλη πίεση γιατί το 6-4 θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει και 6-6 και 6-7. Αποκορύφωμα τα τελευταία 2 δευτερόλεπτα του Ά ημιχρόνου ο Leandrinho ντρίπλαρε τον αντίπαλο και εκεί που ήταν έτοιμος να σκοράρει του έγινε καθαρότατο φάουλ για κάρτα και ο διαιτητής σφύριξε ... αλλά προς έκπληξη όλων έδωσε έμμεσο φάουλ για θέατρο προς τον φουτσαλιστή μας δείχνοντας του και κίτρινη κάρτα...

Με αυτά και με αυτά η ομάδα μας μπήκε στο 2ο ημίχρονο με το 6-4 εις βάρος της προσπάθησε, ρίσκαρε παίζοντας συνεχώς με 5 αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού από την υπερπροσπάθεια και τον εκνευρισμό στέρησε στην ομάδα μας να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και έχασε με 8-4 ένα αποτέλεσμα που την αδικεί πάρα πολύ! Η Διοίκηση της ομάδας μας θα ζητήσει αύριο με επιστολή να δει το βίντεο μαζί με την Επιτροπή Διαιτησίας και ευελπιστούμε ότι το αίτημα μας θα γίνει αποδεκτό. Στέλνουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ομάδα μας δεν ζητά οποιαδήποτε εύνοια από την Διαιτησία αλλά ζητάει ίση μεταχείρηση διεκδικόντας αυτά που της αξίζουν μέσα στο παρκέ. Συνεχίζουμε μάγκες βλέπουμε τα λάθη μας και βελτιωνόμαστε...!