"Γίνεται τεράστια προσπάθεια από τον προπονητή και το τεχνικό τιμ"

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου ανέφερε…

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: Και οι δύο ομάδες έχουν την πίεση του αποτελέσματος, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι ως προς την αντιμετώπιση. Είναι ένας αγώνας όπως οι υπόλοιποι, στόχος είναι η νίκη.

Για τις απουσίες: Ο Ντόσα είναι εκτός, κάνει ατομικό και ελπίζουμε από εβδομάδας να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Έχουμε τον Αρτούρ που θα μείνει εκτός για τελευταίο παιχνίδι λόγω τιμωρίας. Θα απουσιάσει ο Σίλβα λόγω καρτών. Δεν έχουμε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Για την δυσκολία στο σκοράρισμα: Οι αριθμοί καμιά φορά λένε την αλήθεια, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Στο τελευταίο παιχνίδι μας απέναντι στην Πάφο είχαμε 4-5 περιπτώσεις με καλές φάσεις να πετύχουμε γκολ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ως ομάδα έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα και στο τελείωμα των φάσεων. Ελπίζουμε ότι σύντομα αυτό το πρόβλημα θα αποτελέσει παρελθόν. Γίνεται τεράστια προσπάθεια από τον προπονητή και το τεχνικό τιμ. Έχουμε μια καλή αμυντική λειτουργία, αλλά δεν είναι υπεύθυνη μόνο η αμυντική γραμμή αλλά όλη η ομάδα.

Για την κακή προϊστορία: Η προϊστορία δεν είναι καλή, όπως δεν ήταν ούτε στο Δασάκι αλλά ευελπιστούμε να έχουμε ίδιο αποτέλεσμα όπως και στο Δασάκι.