ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ: "Δεν άξιζαν αυτό το σκορ / Είμαι περήφανος"

Διαβάστε όλα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια…

"Ήταν ένα γεμάτο συναισθήματα ματς. Πρώτη φορά έχουμε δύο ήττες συνεχόμενες. Δεν μου άρεσει να λέω ότι κάναμε καλό παιχνίδι και χάσαμε. Αλλά αυτό που έρχεται στο μυαλό.. Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι στο ΓΣΠ και να κοντρολάρεις το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά η Ομόνοια και χρειάστηκε κοντρολάρισμα από μέρους μας κάτι που καταφέραμε. Είναι δύσκολο να φεύγεις και να χάνεις δύο τόσο μεγάλες ευκαιρίες στο ματς. Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι ΓΣΠ και να αναγκάζεις την Ομόνοια να ξοδεύει την ώρα της τα τελευταία 20 λεπτά.

Στο τέλος όμως αυτό που απομένει είναι η ήττα. Είμαι λυπημένος για τους ποδοσφαιριστές μου δεν το άξιζαν αυτό το σκορ. Είμαι και περήφανος για την αντίδραση τους στα αποδυτήρια αφού καταλαβαίνω ότι πλέον θέλουν να κερδίσουν σαν τρελοί την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ για την υποστήριξη των οπαδών και τον τρόπο που χειροκρότησαν τους παίκτες στο τέλος δίνοντας τους θετική ενέργεια!''.

**Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA. Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy