ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ: "Κανένας δεν εκφόβιζε, κανένας δεν χτυπήθηκε"

Oι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ με ανακοίνωση καλούν τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και τοποθετούνται για όσα έγιναν στο παιχνίδι καλαθόσφαιρας με την Ομόνοια...

Η ΘΥΡΑ 3 1989 σημειώνει... (** αφαιρέθηκαν κάποιες τοποθετήσεις για ευνόητους λόγους)

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα επιστρέφει στη δράση ξανά μετά τη διακοπή και επιβάλλεται να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ και καλείται ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ την Κυριακή να βρεθεί στο πλάι της αγαπημένης του ομάδας.

Το γήπεδο πρέπει να κιτρινίσει και να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών μας. Απαιτούμε κατάθεση ψυχής για ακόμα ένα παιχνίδι και άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν είναι αποδεκτό.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλεί τα μέλη του στα οικήματα μας πριν από το παιχνίδι για το καθιερωμένο ζέσταμα με σούβλες και αλκοόλ και αναχωρούμε μαζικά για το γήπεδο. Ραντεβού ΟΛΟΙ στη ΘΥΡΑ-3 για να ανεβάσουμε τους παλμούς και να τραγουδήσουμε 90 λεπτά για την κίτρινη αρρώστια μας. 

Θα υπάρχει και σε αυτό τον αγώνα μπουτίκ του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με καπέλα και φανέλες και είναι καθήκον μας να στηρίξουμε το σύνδεσμο με την αγορά προϊόντων.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι την περασμένη Παρασκευή αντιπροσωπεία του συνδέσμου ήταν παρών στην εκδήλωση των παλαιμάχων η οποία ήταν αφιερωμένη στη χρυσή πενταετία 1985-1989 και τιμήσαμε και εμείς με τη σειρά μας τα λιοντάρια που έπαιξαν για το ιερό σήμα στην καρδιά.

Τέλος, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον κόσμο μας σχετικά με τον καλαθοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής (ΑΕΛ-ομονοια). Ενημερώνουμε ότι κανένας δεν εκφόβιζε τους καλαθοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας για την σωματική τους ακεραιότητα και τέτοιου είδους “καφριλίκια” δεν μας αντιπροσωπεύουν, το αποδείξαμε πάρα πολλές φορές. Κανένας αντίπαλος δεν κτυπήθηκε και κανένα αντικείμενο δεν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Επιπρόσθετα, η χρήση του πυροσβεστήρα δεν έγινε προς τον αγωνιστικό χώρο αλλά προς την κερκίδα μας και ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καταδικάζει την πράξη αυτή που πιθανόν να επιβαρύνει με το οποιοδήποτε πρόστιμο την ομάδα μας.

---------------------------------------------------------------

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ έμπρακτα τη στήριξη μας στην καλαθοσφαιρική ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας (10 ευρώ) και την παρουσία μας στο γήπεδο.

Υ.Γ 1: ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕΕΕΕΕ 
Υ.Γ.2: ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ