Με κάθε τρόπο, με όσους μπορούν και θέλουν!

Είναι αλήθεια πως οι απουσίες των πολλών διεθνών από το βοηθητικό του Τσιρείου στέρησαν την δυνατότητα στον προπονητή της ΑΕΛ να δουλέψει όπως ο ίδιος επιθυμούσε ώστε να βελτιώσει κι άλλο την ομάδα του. 

Εντούτοις, όσοι είναι στις προπονήσεις αυτές τις μέρες δουλεύουν με ζήλο προσπαθώντας να δείξουν στον Πορτογάλο κόουτς ότι μπορεί να τους υπολογίζει και αυτούς για τη συνέχεια του φετινού "μαραθωνίου". Με οδηγό το τρία στα τρία που έχει μέχρι στιγμής, η ΑΕΛ θέλει να συνεχίσει στις νίκες και να «μονιμοποιηθεί» για τα καλά στα ψηλά της βαθμολογίας. 

Οι νίκες τα έχουν αυτά. Φέρνουν ευφορία στις ομάδες και «ανοίγουν» την όρεξη και φυσικά τονώνουν και τη ψυχολογία. Ειδικά όταν ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα, μια επικράτηση που προηγείται είναι ότι καλύτερο.

Για να συνεχιστεί όμως αυτό, πρέπει η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ να δείξει ότι δεν έχει χάσει το καλό μομέντουμ που έχει «χτίσει» τις τελευταίες εβδομάδες και επιβάλλεται να συνεχίσει στα ίδια ψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά και βαθμολογικής συγκομιδής.

Είναι... διαταγή του κίτρινου λαού να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα ούτως ώστε να πάει με την καλύτερη ψυχολογία για να κοντραριστεί στο ΠΑΠ με την Ανόρθωση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.