Η ΑΕΛ πρέπει να δει… την ΑΕΛ!

Πρωτάθλημα 2014. Η ΑΕΛ τότε έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον δεύτερο της τίτλο μέσα σε 2 χρόνια λόγω διακοπής αγώνα και από τότε πέρασε από πολλά κύματα και φουρτούνες. 

Άλλαξε το πρότζεκτ, χαμήλωσε το μπάτζετ, άλλαξε τεχνικά, πήρε άλλη πορεία από αυτή που ξεκίνησε το 2012 με χαμηλότερες προσδοκίες και υποσχέσεις.

Ο κύκλος ξαναγύρισε, σχημάτισε την κάθετη παύλα και άντε ξανά από την αρχή να ζεις στο ίδιο έργο θεατής. Το ίδιο έργο να επαναλαμβάνεται 3 χρόνια μετά με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Η ουσία όμως είναι η ΑΕΛ να μην ξανά κυλήσει. 

Το ζήτημα, λοιπόν, είναι τι γίνεται από αυτή τη στιγμή και μετά. Τι θα κάνουν όλοι οι γνωστοί και μη για το μέλλον της ομάδας, για την προστασία -σε πρώτη φάση- του παρόντος. Η ΑΕΛ πρέπει να δει την ΑΕΛ και να μην πάρει ξανά την πορεία του 2014. 

Το ότι έγινε μένει στο παρελθόν και απλά συνεχίζουν με ψηλά το κεφάλι, προς το στόχο που έθεσαν από την αρχή της χρονιάς. 

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η ΑΕΛ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει γιατί όσα και αν έχει περάσει όλο αυτά τα χρόνια, υπάρχει κόσμος που ζει και αναπνέει για αυτή την ομάδα, για αυτή την ιδέα και ποτέ δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει!