ΜΠΡΑΒΟ από ΣΟΦΟ/παίκτες: Πανηγυρισμοί-Αφιέρωση στον Γιώργο (βίντεο)

Σπουδαίες νίκες πέτυχε το Σάββατο η ΑΕΛ στους Κ16 και Κ17 εναντίον του Απόλλωνα και οι γαλαζοκίτρινοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν συγχαίρουν τους νεαρούς παίκτες της εκ μέρους του προέδρου και της πρώτης ομάδας. Παρουσιάζεται βίντεο από τους πανηγυρισμούς των Κ16 όπου αφιέρωσαν τη νίκη στον αείμνηστο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργο Μικελίδη.

"Η χθεσινή μέρα ήταν γεμάτη από μεγάλα ντέρμπι για τις ακαδημίες μας (σήμερα παιζουν και οι υπόλοιποι) αφού αντίπαλος ήταν ο Απόλλωνας.

Τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ μας κέρδισαν όλους τους αγώνες, οι οποίοι έγιναν στον Άγιο Αθανάσιο μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα ανάμεικτη από γονείς και συγγενείς των παιδιών, αλλά και φίλους των δυο ομάδων.

Στο πιο κάτω βίντεο η ομάδα μας Κ16 που είναι και αυτή πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα πανηγυρίζει με συνθήματα στα αποδυτήρια, αφιερώνοντας  τη νίκη όπως πάντα στον αείμνηστο Γιώργο Μικελίδη του οποίου η φανέλα είναι μπροστά τους όπως μπορείτε να δείτε.

Ένα μεγάλο μπράβο  στους μικρούς μας από τον Πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα ανδρών για τις νίκες, αλλά περισσότερο για την αφιέρωση εις μνήμη του Γιώργου μας.

ΠΑΜΕ ΑΕΛΑΡΑ! ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! "