ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ: "Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο"

Δείτε όσα είπε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στην δημοσιογραφική διάσκεψη του ντέρμπι με την Ομόνοια...

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για να αναλύσουμε. Δύσκολο να αποδεχθούμε το τελικό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτό γκολ στο πρώτο ημίχρονο για αυτό το επίπεδο. 

Μετά από αυτό η ομάδα αντέδρασε πάρα πολύ καλά και μέσα σε 4-5 λεπτά ανατρέψαμε το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος με την αντίδραση της ομάδας όπου κατάφερε μετά το 0-1, να κάνει το 2-1.Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια τακτικά λάθη.  

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και πιστεύω ότι η φάση κλειδί ήταν το 2ο γκολ της Ομόνοιας. Τύχη η χωρίς τύχη είναι ένα γκολ και νομίζω ότι αυτό το γκολ ταρακούνησε την ομάδα και την έριξε ψυχολογικά. 

Μετά από αυτό το γκολ και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κερδίσουν. Ένα ατομικό λάθος όμως και ένα μακρινό σουτ του Καντέ δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Κατά την γνώμη μου δεν είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά το ποδόσφαιρο αυτό είναι. 

Είναι ένας δύσκολος μήνας ο Ιανουάριος με δύσκολα παιχνίδια και πολλά για μας. Είναι ένας μήνας ο οποίος έχουμε και αλλαγές στο ρόστερ όπου δημιουργούν μια ακαταστασία στα αποδυτήρια, αλλάζουν μερικά πράγματα, δεν είναι όμως δικαιολογία, πρέπει να αντιδράσουμε από αυτές τις δυο συνεχόμενες ήττες. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και γρήγορα και να πάρουμε την νίκη και τους τρείς βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι.

Ευχαριστούμε αυτούς που ήταν σήμερα και μας στήριξαν, οπωσδήποτε κανείς δεν θα παραδοθεί και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στην ομάδα το συντομότερο δυνατό τους νέους ποδοσφαιριστές. Ήδη τους έχουμε εξηγήσει που είναι και ποια είναι η ΑΕΛ και έχω εξηγήσει τα πάντα σε αυτούς και θα αντιδράσουμε σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι".

Για το ότι δεν κέρδισε ακόμη κάποιο ντέρμπι: "Είναι πάντα δυνατά παιχνίδια, ήταν το 9ο ντέρμπι. Έχουμε 5 ισοπαλίες και αυτή η 4η ηττα. Ως προπονητής της ομάδας πάντα προσπαθώ να ετοιμάζω την ομάδα για να κερδίσει, δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Για κάποιους λόγους ξέρετε πως σε κάποια ντέρμπι μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη αλλά για κάποιους λόγους δεν τα καταφέραμε. 

Σίγουρα στα μπαράζ θα καταφέρουμε να κερδίσουμε ντέρμπι. Αυτό είναι το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα θα τα καταφέρουμε στην συνέχεια".

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy