Τα κατάφερε... ο Κύπριος κόουτς στη Μπανγκλαντές

Ο Νικόλας Βιτόροβιτς στα 27 του χρόνια πήρε την απόφαση να δουλέψει στη Μπαγκλαντές υπό την ιδιότητα του παίκτη και του προπονητή στη Βrothers Union και έφερε εις πέρας την αποστολή του.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα από την οπαδική ιστοσελίδα της ΑΕΛ anatoliki.com

"Ένα δικό μας παιδί ο Νικόλας Βιτόροβιτς έγραψε την δική του ιστορία στο πρωτάθλημα του Μπαγκλαντές. Συγκεκριμένα έγινε ο νεότερος πρώτος προπονητής που κοούτσαρε ομάδα εκεί και μάλιστα το έκανε με αρκετή επιτυχία. Η ομάδα του κατάφερε να αποφύγει τις περιπέτειες και να τερματισει στην έβδομη θέση από την ενδέκατη που την είχε παραλάβει, με μόλις δύο βαθμούς. Ο Βιτόροβιτς αντικατέστησε στον Ιταλό Τζιοβάνι Σκάνου μετά την 4η αγωνιστική και το έκανε με μεγάλη επιτυχία έχοντας διπλό ρόλο ως παίκτη-προπονητή.

Ο Βιτόροβιτς έφτασε την Brothers Union στους 22 βαθμούς με απολογισμό 5-5-8 στα παιχνίδια που ήταν προπονητής. Μάλιστα η ομάδα του είχε και τον τρίτο σκόρερ της κατηγορίας ενώ σε αρκετά παιχνίδια είχε αδικηθεί κιόλας από τα αποτελέσματα. Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο και ο Βιτόροβιτς ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις στην καριέρα του"