"Έχουμε την ομάδα και την ποιότητα να βγούμε στην Ευρώπη"

Ο Αντρέ Τεϊσέιρα μίλησε σε ιστοσελίδα της Πορτογαλίας με αφορμή το γκολ του κόντρα στην Αλκή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΛ και την Κύπρο...

"Δεν είχα σκοράρει από το 2015. Όπως καταλαβαίνεις η χαρά ήταν πολύ μεγάλη και μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω στα όριά μου. Οι φίλοι μου εδώ στην Πορτογαλία το έμαθαν αμέσως και μου έστειλαν μηνύματα"

"Ήταν πολύ πιο εύκολο από ότι φανταζόμουν να προσαρμοστώ. Το γεγονός ότι έχουμε Πορτογάλο προπονητή και αρκετούς παίκτες που πέρασαν από το πρωτάθλημά μας, έχει βοηθήσει. Η Λεμεσός είναι ήρεμη, ο καιρός είναι καλός και ο σύλλογος επένδυσε σημαντικά στις συνθήκες εργασίας, ειδικά σε ένα νέο προπονητικό κέντρο"

"Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη, έχουν μείνει δυο παιχνίδια για την κανονική περίοδο και μετά πάμε στα πλέιοφς. Θα είναι μόνο ντέρμπι και όλοι θα χάσουν βαθμούς. Έχουμε την ομάδα και την ποιότητα να πετύχουμε τους στόχους μας"

"Εδώ παίζουν όχι μόνο Πορτογάλοι αλλά διεθνείς παίκτες από πολλές χώρες. Ειδικά οι κορυφαίες ομάδες είναι πολύ δυνατές και ταλαντούχες"