ΑΕΛ: "Ελπίδα για το αύριο η Εθνική U17"

Μέσα από ανακοίνωση της η ΑΕΛ αναφέρεται στην αξιόλογη προσπάθεια της Εθνικής Παίδων U17 στο Elite Round και μοιράζει συγχαρητήρια στα δικά της βλαστάρια που αποτέλεσαν μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας.

Η ανακοίνωση: 

"Πολύ καλή παρουσία της Εθνικής Παίδων U17 στον elite round που ολοκλήρωσε τους αγώνες της αήττητη, αλλά δυστυχώς τερματίσαμε στην τρίτη θέση και δεν κατάφερε να πάρει τη πρόκριση για την τελική φάση.
Οι νεαροί διεθνείς μας προσπάθησαν για την υπέρβαση, σε γενικές γραμμές παρουσιάστηκαν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, όμως το 0-0 εξυπηρέτησε τους Σουηδούς που τερμάτισαν στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου και προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννος Οκκάς και οι συνεργάτες του σίγουρα στενοχωρήθηκαν από το αποτέλεσμα, όμως χάραξαν μια νέα κατεύθυνση και την ελπίδα για το αύριο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για τη προσπάθεια και ιδιαίτερα στους δικούς μας ποδοσφαιριστές Μιχάλη Κωνσταντινίδη, Βασίλη Παφίτη, Χάρη Καψό, Δημήτρη Αβραάμ που συμμετείχαν στους αγώνες".