"Απομονώστε τους τυχαίους και βαλτούς" (ΔΗΛΩΣΗ Κώστα Χριστοδούλου)

Έντονη αντίδραση από τον Πρόεδρο της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ Κώστα Χριστοδούλου σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρεται στο ονομά του και πως δήθεν θα ηγηθεί συνδυασμού για να αναλάβει το σωματείο...

Με ανάρτηση του στο facebook ο κύριος Χριστοδούλου διαψεύδει ότι τον ενδιαφέρει να έχει ηγετικό ρόλο στο συμβούλιο του σωματείου και ούτε πρόκειται να εμπλακεί στο νέο συμβούλιο. Αναφέρει ότι η μοναδική συνάντηση που έγινε ήταν με τον κ. Μάικλ Λοϊζίδη σε πολυσύχναστη καφετέρια για θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά τα καλαθοσφαιρικά τμήματα και τίποτα άλλο.

Σημειώνει επίσης πως τις προσωπικές του απόψεις για το τι μέλλει γενέσθαι στην ΑΕΛ , τις έχει πει στον πρόεδρο Αντρέα Σοφοκλέους και σε μερικούς φίλους.

Κλείνοντας την παρέμβαση του ο κύριος Χριστοδούλου τονίζει...

Οπαδέ της ΑΕΛ ,συνΑΕΛΙΣΤΑ . Κλείσε τα αυτιά σου , καλοπροαίρετα πες την άποψη σου και έλα κοντά στην ΑΕΛ . Στην ΑΕΛ ΣΟΥ.Συσπυρώσου γιατί αλλιώς.....Αν δε σταματήσει το εγώ τα έχω με τον Σοφοκλέους , εγώ με τον προπονητή , εγώ με τους παίκτες εγώ με τον ΣΥΦΑΕΛ, εγώ εγώ εγώ ,τότε , και λυπάμαι που το λέω ..................
Και απομονώστε τους τυχαίους και βαλτούς .Έχουμε το σαν ΑΕΛΙΣΤΕΣ να πέφτουμε σε κάθε , μα κάθε παγίδα και η μόνη που την πληρώνει είναι η ΑΕΛ , η δική μας ΑΕΛ.