ΡΟΜΑΝ στο kerkida: "Η δουλειά… ανταμείβεται/ΑΥΤΟ μας έμαθε ο Κέρκεζ"

Ο Χουάν Ρομάν που πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΛ στην νίκη-ανατροπή επί της Ομόνοιας μίλησε μετά το ματς στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Για την αναμέτρηση… "Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη γιατί ήταν ο στόχος μας και θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους της σεζόν και σήμερα κερδίσαμε με ένα τρόπο που μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση".

Για το γκολ του… "Είμαι χαρούμενος για το γκολ γιατί δεν έπαιζα για αρκετά παιχνίδια όμως δούλευα σκληρά στη φυσική μου κατάσταση. Από τον καιρό που ήρθα έπρεπε να το συνηθίσω όμως νιώθω καλύτερα κάθε φορά. Είμαι ευχαριστημένος που η δουλειά μου ανταμείβεται και περισσότερο για την ομάδα, γιατί το αξίζει".

Για τον στόχο του… "Ο δικός μου στόχος είναι να παίζω όσο περισσότερο γίνεται και καλύτερα κάθε φορά για να βοηθάω την ομάδα. Για την ομάδα στόχος είναι να κερδίσει όλα τα παιχνίδια".

Το μέλλον του στην ομάδα… "Έχω ένα χρόνο ακόμα εδώ. Αυτό είναι το μέλλον μου. Έπρεπε να συνηθίσω το πρωτάθλημα και να ανακτήσω τις δυνάμεις μου μετά από μια κακή περίοδο".

Για τον Κέρκεζ… "Κάνει πολύ καλή δουλειά. Ήρθε με πολύ ενέργεια και πάθος. Μας έμαθε να μην τα παρατάμε. Μας δίνει πολύ ενέργεια να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί του ως το τέλος και να κερδίσουμε όλα τα ματς".