Τους τραπέζωσε ο Χριστοφόρου

Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ τραγούδησε ψες τα χρόνια πολλά στον εορτάζοντα προπονητή, Χριστάκη Χριστοφόρου, ο οποίος δεξιώθηκε τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, τον αναπληρωτή πρόεδρο Χρύση Σοφοκλέους, το Δ.Σ., το προσωπικό της ΑΕΛ, το προπονητικό και ιατρικό τιμ και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην ταβέρνα “Άγιος Επίκτητος”!

Το κλίμα ήταν φανταστικό και οι στιγμές απόλυτα συγκινητικές για τον προπονητή, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια της ιστορικής ομάδας της Λεμεσού.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς όταν ο Χριστάκης Χριστοφόρου άκουσε το γνωστό τραγούδι γενεθλίων σε όλες τις γλώσσες από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας!

Σε μια άλλη εξέλιξη οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν:

Την Τετάρτη η Α.Ε.Λ μας δίνει τον πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής αγώνα για φέτος. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού είναι επιβεβλημένη καθώς η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της παρούσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα του αγώνα και εφαρμόζοντας την απόφαση της ανοικτής γενικής συνέλευσης των μελών του, θα δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και καλεί όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να αφήσουν τα πάντα στην άκρη κατακλύζοντας το Δασάκι. Ποτέ μας δεν υπολογίσαμε ούτε εργάσιμες μέρες, ούτε ακατάλληλες ώρες για να βρεθούμε στο πλευρό της Κίτρινης Θεάς. Λέοντες όλοι μαζί με φωνή και παλμό για 90 λεπτά πάμε να φέρουμε την πρόκριση στη Λεμεσό με το ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ. 

ΥΓ. Αναχωρούμε μαζικά από τους συνδέσμους η ώρα 14:00.