Στην τελική ευθεία (Νέα συνάντηση στις 10 Φεβρουαρίου)

Νέα συνάντηση υπήρξε σήμερα στο "Σπύρος Κυπριανού" ανάμεσα στις τρεις ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ (Αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας, Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Δημητρίου), Απόλλωνα (Πρόεδρος ποδοσφαιρικής εταιρείας Νίκος Κίρζης, Πρόεδρος Σωματείου και αντιπρόεδρος εταιρείας Μαρίνος Ευσταθίου, Γενικός Διευθυντής Γιώργος Παπαγιάννης) και Άρη (Γενικός Σύμβουλος Χάρης Δημητρίου, Ταμίας Πανίκος Χαραλάμπους), και τον ΚΟΑ (Μέλος, Μιχάλης Καυκαλιάς) με θέμα την ανέγερση κοινού ιδιόκτητου γηπέδου.

Πλέον, τα τρία Σωματεία της Λεμεσού έχουν στα χέρια τους το τελικό προσχέδιο της μελέτης βιωσιμότητας (το έχει ετοιμάσει η ΚPMG, το οποίο θα περάσει από έγκριση των Σωματείων της Λεμεσού - ενδεχομένως να ζητήσουν κάποιες μικρές αλλαγές), κι έχουν προγραμματίσει νέο ραντεβού για τις 10 Φεβρουαρίου.

Στη σημερινή συνάντηση, συνεχίστηκε η συζήτηση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για διαχείριση του γηπέδου και έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες, ενώ έγινε κουβέντα και για τη χρηματοδότηση του έργου.

Όσον αφορά το μετοχικό κεφάλαιο που θα έχει κάθε ομάδα στο ιδιοκτησιακό καθεστός, το ποσοστό εξαρτάται από τη χορηγία που έχει αποφασίσει να δώσει ο ΚΟΑ στα τρία Σωματεία.