Μεντί για ΑΕΛ αλλά και... Ροναλντίνιο

Mεγάλη συνέντευξη παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Μπερνάρ Μεντί.

Ο αμυντικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μετεγγραφή του στο Λεμεσιανό σύλλογο, αλλά και στο γεγονός ότι υπήρξε συμπαίκτης με σπουδαίους παίκτες, όπως οι Ροναλντίνιο, Οκότσα και Παουλέτα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Για την ΑΕΛ: "Έχω υπογράψει για μια περίοδο πέντε μηνών. Ήρθα εδώ με το Μασάμπα Σαμπού, ο οποίος έχει παίξει σε Σατορού και Μονακό. Είχαμε συναντηθεί και στην Ινδία, ενώ μίλησε για μένα στον προπονητή της ΑΕΛ, επειδή έψαχνε ένα ευέλικτο αμυντικό για να βοηθήσει την ομάδα για την εκπλήρωση του στόχου της Ευρώπης. Είδε πολλά βίντεο μου και ήταν "ζεστός" για την απόκτησή μου κι έτσι μέσα σε δύο μέρες έκλεισε η μετεγγραφή μου".

Για την παρουσία του στην ΠΣΖ έχοντας για συμπαίκτες πολύ μεγάλους παίκτες: "Ο Αλί Μπεναρμπία ήταν πάντα δίκαιος και έξυπνος σε ότι κι αν έκανε. Πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, έστω κι αν μπορούσε μόνος του να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Ρόνι και ο Οκότσα ήταν εντυπωσιακοί, ενώ είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και παίκτες όπως ο Ανελκά, ο Χάιντσε, ο Ποκετίνο και ο Γιέπες".