Μια... γροθιά για το μεγάλο στόχο

Τρεις μέρες απομένουν για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ερμή και στην ΑΕΛ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Άλλωστε, πρόκειται για το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο παιχνίδι της Λεμεσιανής ομάδας, η οποία θέλει να φτάσει μέχρι τέλους στο θεσμό, κατακτώντας το κύπελλο μετά από 26 χρόνια.

Βέβαια, ο αντίπαλος κάθε άλλο παρά εύκολος είναι και θα χρειαστεί υπομονή, προσοχή, αλλά και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουν το εμπόδιό του, ωστόσο άπαντες στο "γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο" είναι συσπειρωμένοι και αισιοδοξούν ότι στο τέλος θα κάνουν το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που απαιτούνται για να φέρουν την κούπα και πάλι στη Λεμεσό.

Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος είναι μία γροθιά και όλοι μαζί θέλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι έτσι ώστε αυτή η δύσκολη όπως εξελίχθηκε περίοδος να στεφθεί με επιτυχία, με την κατάκτηση του 7ου κυπέλλου στην ιστορία της ομάδας.

Για να γίνει, όμως, αυτό κατορθωτό θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό το βράδυ της Τετάρτης (04/03) στο γήπεδο "Αμμόχωστος", έτσι ώστε να ξεπεράσουν το εμπόδιο των "φτεροπόδαρων", ...σφραγίζοντας την παρουσία τους στους "4" της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.