"Εύκολα ή δύσκολα... ΑΕΛ"

Στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC... Αλέξης Γαπροζής και κατάθεσε τις δικές του απόψεις για τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Ερμή και της ΑΕΛ...

- Αλέξη, παιχνίδι χωρίς "αύριο" ανάμεσα σε Ερμή και  ΑΕΛ στο Αμμόχωστος την Τετάρτη...
"Υπάρχουν δεδομένα σε αυτό το παιχνίδι και το δεδομένο είναι ότι η ΑΕΛ πάει με το 1-0 που κέρδισε στο Τσίρειο. Είναι ένα παιχνίδι που για εμένα λόγω και του αποτελέσματος αλλά και του ονόματος, φαβορί είναι η ΑΕΛ. Ο Ερμής στην έδρα του είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα η οποία θέλει σεβασμό και μπορεί να σε πληγώσει. Μόνο το γεγονός ότι η ομάδα της Αραδίππου μεγάλωσε τα τελευταία δυο χρόνια αυτό λέει πολλά".

- Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΛ και τι ο Ερμής ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση;
"Ὁ Ερμής θα ψάξει το γρήγορο γκολ κάτι που αν γίνει, θα προκαλέσει ανησυχία στην ΑΕΛ καθώς είδαμε την ΑΕΛ ότι κάπου πίσω έχει πρόβλημα. Παράλληλα αν δεχθεί γκολ ο Ερμής, τότε θα θέλει να σημειώσει τρία γκολ. Νομίζω τα δεδομένα γι' αυτό το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα προς όλους μας".

- Ποιοί ποδοσφαιριστές είναι που μπορούν να καθαρίσουν το παιχνίδι;
"Σίγουρα ο Λουτσιάνο Μπεμπέ είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα της ΑΕΛ και μπορεί στην μέρα του να κάνει τα πάντα. Επίσης δεν ξέρω και τι γίνεται με τον Σαμπού και κατά πόσο θα βοηθήσει. Από τον Ερμή πιστεύω ότι πολλά κρίνονται από τον Ταραλίδη. Βγάζει πάθος και δίνει το σύνθημα και στους υπόλοιπους".

- Πιθανή η απουσία του Σαμπού, δεδομένη του Ντε Πίνα...
"Ο Σαμπού έδειξε ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και διόρθωσε πολλά στην άμυνα. Είναι τρομερή απώλεια για την άμυνα κατά την άποψη μου. Από την άλλη ο Ντε Πίνα είναι και αυτός σημαντικός για τον Ερμή και ίσως να είναι μεγαλύτερη απώλεια".

- Η δική του πρόβλεψη;
"Πιστεύω ότι η ΑΕΛ...δύσκολα ή εύκολα θα καταφέρει να φέρει την πρόκριση στην Λεμεσό. Πάντως να μην ξεχνάμε τι έκανε πέρσι ο Ερμής στον Απόλλωνα..." .