"Πάμε Πάφο, όχι Μακάρειο"

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ με την οποία ευχαριστούν τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του στον αγώνα με τον Ερμή και παράλληλα τον καλούν να δώσει μαζικό παρόν στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, την Κυριακή στην Πάφο.

Η ανακοίνωση:

"Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει το μεγάλο κόσμο της Α.Ε.Λ για τη μαζική και άκρως συγκλονιστική παρουσία του στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης, η οποία βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πετύχει η ομάδα μας την πρόκριση. Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας για το πάθος που έδειξαν και στο τέλος πήραν το ζητούμενο. Τώρα όλοι μαζί συσπειρωνόμαστε γύρω από την ομάδα και συνεχίζουμε ενωμένοι μέχρι την επίτευξη του τελικού στόχου της κατάκτησης του κυπέλλου. Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να το κατακτήσουμε κόντρα σε όλους και όλα.

Την Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται σε ένα αδιάφορο εκτός έδρας αγώνα. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενημερώνει τον Κίτρινο Λαό ότι δεν θα παρευρεθεί οργανωμένα στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και η απόφαση μας ήταν να πηγαίνουμε μόνο σε κρίσιμα και καθοριστικά εκτός έδρας παιχνίδια. Όμως, την ίδια στιγμή θα ταξιδεύσουμε στην Πάφο για να σταθούμε στο πλευρό της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας η οποία αγωνίζεται στον τελικό του κυπέλλου η ώρα 16:00. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να καλέσουμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να μας ακολουθήσουν στο γήπεδο Αφροδίτη , ώστε όλοι μαζί να σπρώξουμε τις λιονταρίνες μας στην κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου.

Λεωφορεία για τον τελικό στη Πάφο θα αναχωρήσουν την Κυριακή η ώρα 14:00 από το οίκημα μας στο Ζακάκι. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Α.Ε.Λ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989".