"Η αρχή της συσπείρωσης..."

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρόν στο φιλικό με την Σαχτάρ, το οποίο πρέπει να αποτελέσει την αρχή της συσπείρωσης ενόψει κυπέλλου, όπως σημειώνουν...

"Ο πρώτος ημιτελικός ολοένα και πλησιάζει και πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τις μεγάλες μάχες που έρχονται, ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. 

Το σημερινό φιλικό που δίνει η ομάδα μας στο Τσίρειο είναι η αρχή της συσπείρωσης και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθεί ξανά όλη η Κίτρινη Φυλή στα γνωστά λημέρια της Ανατολικής. Για αυτό ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλεί όλους τους λέοντες να δώσουν απόψε δυναμικό παρών στο γήπεδο και μέσω των συνθημάτων μας να περάσουμε προς πάσα κατεύθυνση  τα κατάλληλα μηνύματα ενόψει κυπέλλου.

Επίσης, θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και όχι μόνο ότι την ερχόμενη Δευτέρα η ώρα 20:00 ο  ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα διοργανώσει στο οίκημα του στο Ζακάκι ανοικτή συγκέντρωση για όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ σχετικά με τους ημιτελικούς. Επιπλέον, θα υπάρξει συζήτηση σχετικά με την οικονομική βοήθεια που ζήτησε η διοίκηση μέσω της αγοράς μετοχών από τον κόσμο. Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν κάτι που πρότεινε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εδώ και αρκετούς μήνες ,ώστε να στηριχθεί η Α.Ε.Λ από τις μάζες του μεγάλου της κόσμου και τώρα ήρθε η ώρα του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να πράξει αυτό που πρέπει.

Την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00 αρχίζει ο πρώτος τελικός πρωταθλήματος της γυναικείας καλαθόσφαιρας απέναντι στον πινόκιο. Η Βασίλισσα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου οδεύει  και προς την κατάκτηση του 10ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και έχει ανάγκη τη στήριξη μας. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλεί όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να γεμίσουν ασφυκτικά το κλουβί ώστε να σπρώξουμε το Αφεντικό της πόλης στην πρώτη από τις 3 νίκες που χρειάζονται για τη διατήρηση του στέμματος. 

ΟΠΟΥ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989".