"Η ΑΕΛ διαθέτει ταλαντούχους και ποιοτικούς παίκτες"

Με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τρεις ποδοσφαιριστές της Σαχτάρ Ντόνετσκ αναφέρονται στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ.

 

Wellington Nem, μέσος:

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους αντιπάλους μας, αλλά δυστυχώς αποτύχαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Παράλληλα, αγωνιστήκαμε με μία "πειραματική" ομάδα, που ήταν ασυνήθιστη για όλους. Ίσως, αυτό το πρόβλημα να μας δυσκόλεψε και γι' αυτό δεν πήραμε τη νίκη".

Fernando, μέσος:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και όλο το παιχνίδι αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μόνο δύσκολο, αλλά κι ενδιαφέρον. Η Σαχτάρ πάντα παίζει για τη νίκη. Ξέραμε ότι στο δεύτερο μέρος θα έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να βγάλουμε ενέργεια. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς κανένας δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κάναμε αρκετή δουλειά, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί νεαροί, που πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση. Μπορείτε να το αντιληφθείτε και από την πορεία της ομάδας U19, που έφτασε στα ημιτελικά του Youth League". 

Oleg Kudrik, τερματοφύλακας:

"Πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα, αν και δεν πήρα αρκετό χρόνο στο γήπεδο. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να αγγίξω την μπάλα. Παρά ταύτα, αποτελεί για μένα μία νέα εμπειρία. Πιστεύω ότι δεν παίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους μας, που έπαιξαν στο ανώτατο επίπεδο. Διαθέτουν ταλαντούχους και ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα τους. Ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν κάτι που φάνηκε. Η ΑΕΛ επιτέθηκε από τα άκρα, ενώ στο δεύτερο μέρος είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά οι Κύπριοι αμύνθηκαν καλά".