Ευχές Σαχτάρ για κατάκτηση κυπέλλου (Ευχαριστίες και γεύμα)

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ παρέθεσε γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου προς τιμήν της Σαχτάρ ως είθισται σε Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Το παρόν τους έδωσαν από πλευράς ΑΕΛ ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Γιάπας, ο Γ. Διευθυντής Δημήτρης Δημητρίου, ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Θεόδωρος Αντωνίου και ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Δημήτρης Γιαννέλης. Την Ουκρανική ομάδα εκπροσώπησαν ο προπονητής της Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο Ζάγκο Αντόνιο Κάρλος και ο Ουγκολίνι Μάσιμο.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Γιάπας παρέδωσε δίσκο με τα εμβλήματα των ομάδων και την ημερομηνία του φιλικού αγώνα ως αναμνηστικό δώρο, ενώ από την πλευρά τους οι Ουκρανοί ευχαρίστησαν για την άψογη φιλοξενία και τόνισαν ότι πλέον στην Κύπρο έχουν πολύ καλούς φίλους.

Στο περιθώριο του γεύματος ο Θρύλος του ποδοσφαίρου Μιρτσέα Λουτσέσκου έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΛ γενικότερα ως σύλλογο, έστειλε τους χαιρετισμούς του προς τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, ενώ οι εκπρόσωποι της πολυπρωταθλήτριας Ουκρανίας ευχήθηκαν στην ομάδα της Λεμεσού καλή τύχη στο κύπελλο και κατάκτησή του.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε ο “κύκλος” μιας πολύ μεγάλης Ευρωπαϊκής φιλικής αναμέτρησης.

Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους ήρθαν στο γήπεδο, έκοψαν εισιτήριο και στήριξαν την ομάδα τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.