Ποιοι θα είναι στη συνάντηση (κάλεσμα)

Η διοίκηση της ΑΕΛ με ανακοίνωση καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρόν του στην συνάντηση στην Γερμασόγεια...

Αναλυτικά:

"Φίλοι ΑΕΛίστες, η συγκέντρωση μας στη Γερμασογεια την Παρασκευή 3/4 στις 20:00 η οποία θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Α.Ε.ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ είναι η τελευταία προγραμματισμένη από τις τρεις που αρχικά ανακοινώσαμε για το θέμα της προώθησης των μετοχών.

Στις πρώτες 2 που έγιναν στο Yellow Pride Cafe και στην ΠΑΕΚ Κολοσσίου ζήσαμε στιγμές συγκινητικές ειδικά με ορισμένες περιπτώσεις ΑΕΛιστών οι οποίοι προχώρησαν στην αγορά μετοχών ενώ αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες, είτε από πλευράς οικονομικού, είτε από πλευράς προβλημάτων υγείας. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους έχουν έρθει στις εκδηλώσεις και έχουν αγοράσει μετοχές και στέλνουμε το μήνυμα ότι περιμένουμε και όλους τους υπόλοιπους να γίνουν συμΜΕΤΟΧΟΙ στην μεγάλη προσπάθεια.

Πλέον μετράμε μόλις 7 μέρες πριν την πρώτη μεγάλη μάχη του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. Στη συγκέντρωση της Παρασκευής στο Πολιτιστικό της Α.Ε.Γ. θέλουμε να σταλεί με τον πιο δυνατό τρόπο στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας το σύνθημα για την πρώτη μεγάλη μάχη πρόκρισης. Παρών στη συγκέντρωση θα είναι ο μεγάλος αρχηγός μας Μάριος Νικολάου, ο Μπερνάρντ Μεντί, ο Μασσάμπα Λο Σαμπού, ο Καρλίτος και ο Μάικ Σέμα, εκτός από τον προπονητή μας Χριστάκη Χριστοφόρου και άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην 3η και τελευταία προγραμματισμένη συνάντηση είναι πιθανό να δώσει το παρών του και ο πρόεδρος μας Ανδρέας Σοφοκλέους, εάν και εφόσον του το επιτρέψει το βαρυφορτωμένο του πρόγραμμα, καθώς επίσης και ο αναπληρωτής πρόεδρος Χρύσης Σοφοκλέους.

Καλούμε όλους τους ΑΕΛιστες (ειδικά αυτούς στα Ανατολικά της Λεμεσού) να δώσουν βροντερό παρών. Θέλουμε αυτή η τελευταία (για την ώρα) προγραμματισμένη συγκέντρωση να έχει τον περισσότερο κόσμο. Θέλουμε να νιώσουν όλοι την δύναμη του κόσμου της ΑΕΛ.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ!".